Velkommen

Velkommen til Ingrid og Kaj Schmidts familietræ 

(Den gamle hjemmeside med oplysninger om slægtsforskning, forfatterskab etc. er stadig tilgængelig her).

Nyt:december 2022:  Artiklen "Kajs haver" er tilgængelig under "Artikler" (og direkte her).

Vi har nu registreret 333,432 personer i 97,033 familier.

Du er meget velkommen til at afprøve mulighederne på siden ved at klikke på ikoner og personer.

Vores slægtsdata er kopieret til denne side i Webtrees-formatet for bl.a. at give bedre søge- og rapporteringsmuligheder.

Ved at klikke på ikonen "Artikler" til højre ovenfor, kan du nu se de dokumenter, der er tilknytttet til personerne i slægten.

Artiklerne indeholder både selvbiografiske afsmit, lokalhistorie, personalhistorie, biografiske oplysninger om mange aner og nogle aners søskende f.eks. skifter.

Hvis det har interesse, kan du herefter eventuelt få en brugerkonto ved at klikke på ikonen "Ansøg om brugerkonto". Når du har en brugerkonto, kan du se flere data og lave dine egne tilpasninger af skærmbilleder mv. Hvis du ønsker mere information, inden du eventuelt ansøger om at få en brugerkonto, kan du klikke på FAQ-ikonen til højre ovenfor. God fornøjelse!


Monday, December 26, 2022 11:23 AM
Slægtstræet

Slægtstræet på vores hjemmeside er opbygget som vore børns ca. 1175 aner og disse aners efterslægt med partnere. Vi har nogle partneres forældre med i en biografi, som ikke kommer med i det register, som hjemmesiden er. Ligesom levende personer fremstår "privat", fordi nogen ikke ønsker, at deres navn står på nettet, og vi registrerer mange fra kirkebøger op til 1960.

Vi ønsker alligevel i vores database at føre de dele af slægten, som selv vil være med, helt frem til nutiden, da f.eks. en udskrift af oldeforældres efterslægt på den måde bliver mere interessant for dem, som vi får kontakt med. Vi prøver på at få data og sted på fødsel, vielse og død, samt bosted og stilling med i vores registrering.

Slægterne boede i 3 hovedområder. Farfar Morten Schmidts slægt i Sydvestjylland fra Esbjergområdet til Brøns, farmor Anne Mathilde Nielsens slægt i Midtvestjylland i sognene omkring Ringkøbing med en gren fra Vorgod. Mor Ingrid Kjærsgaard Jensens slægt er fra Nordjylland mest Vendsyssel.

Til højre under "Favoritter" kan du se og klikke på stærke aner med særlig mange registrerede efterkommere. Hvis du vælger at få en brugerkonto, kan du selv tilpassse favoritter mv, så det afspejler dine interesser

Who is online
No signed-in and no anonymous users
Favorites
14751555
Birth: about 1475Obling, Sdr. Bork
Death: about 1555Obling, Sdr. Bork, Ringkøbing amt