Slægtstræet på vores hjemmeside er opbygget som vore børns ca. 1175 aner og disse aners efterslægt med partnere. Vi har nogle partneres forældre med i en biografi, som ikke kommer med i det register, som hjemmesiden er, ligesom personer under 70 år bliver ændret til "Privat", fordi nogen ikke ønsker, at deres navn står på nettet, og vi registrerer mange fra kirkebøger op til 1960 –

Vi ønsker alligevel i vores database at føre de dele af slægten, som selv vil være med, helt frem til nutiden, da f.eks. en udskrift af oldeforældres efterslægt på den måde bliver mere interessant for dem, som vi får kontakt med. Vi prøver på at få data og sted på fødsel, vielse og død, samt bosted og stilling med i vores registrering.

Slægterne boede i 3 hovedområder. Farfar Morten Schmidts slægt i Sydvestjylland fra Esbjergområdet til Brøns, farmor Anne Mathilde Nielsens slægt i Midtvestjylland i sognene omkring Ringkøbing med en gren fra Vorgod. Mor Ingrid Kjærsgaard Jensens slægt er fra Nordjylland mest Vendsyssel.

Der er nedenfor adgang til vores slægtsdata vha. to forskellige metoder. Den første er via Webtrees-systemet, der tilbyder rigtigt gode rapporter, søgefaciliteter mv. Det er forholdvist nyt, at vi benytter dette system til vores slægtsdata, og blandt af hensyn til links fra andre slægtsforskere, har vi valgt også at bibeholde den oprindelige metode, hvor der kun er mulighed for at søge på efternavne og se en familie pr. side.

Adgang til slægtstræ organiseret ved hjælp af Webtrees-systemet

Adgang til slægtstræ (318.897) personer overvejende fra Nord-, Midt- Vest- og Sydjylland). Indholdsfortegnelse (slægtstræet via efternavne).

.

Særligt bemærkelsesværdige personer / aner

Den største registrerede børneflok har Christen Peder Lauridsen og Kirsten Jensen, der fødte 21 børn over en periode på 25 år !

Den ældeste registrerede er Ellen Adelaide Brandenborg, født Rasmussen den 7. januar 1906. Ellen døde 111 år gammel den 22. juli 2017 og var på det tidspunkt den ældste person, der havde levet i Danmark.

Af stærke aner med særlig mange registrerede efterkommere kan nævnes Troels Winther (1435-1514) i Brøns, Christen Gregersen (1616-1691) i Jerne (Spangsberg slægten), Anders Christensen (1600-1670) i Videbæk, Christen Ibsen (1611-1695) i Stadil, Christen Jensen Smed omkr. 1670 i Tim.

Til mange af anerne har vi bilag fra skifte- og fæsteprotokoller. Disse findes, ligesom flere oplysninger om os selv og nogle af vore aner under aneliste for vore børn med anenumre svarende til Allans aner: 

Data er sidst overført til Internettet den 12. juli 2021